23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny delfinkniv øger sikkerheden

Automatisk fremføring af knivbladet og en ergonomisk korrekt udførelse gør Würths nye delfinkniv til den perfekte arbejdspartner.

Funktionelt design begrænser farlige situationer
Wurth lancerer nu en ny high class udgave af den uundværlige delfinkniv. Det robuste design er et bevis på, at der både er tænkt på øget sikkerhed og præcision under arbejdet. Kniven har såkaldt autoload, og det betyder, at et nyt blad automatisk fremføres fra magasinet uden manuel håndtering. Det gamle blad fjernes let og efterfølgende føres et nyt blad frem ved blot at trykke på en knap. Magasinet indeholder 10 blade og kan let tilgås på siden af kniven. Den begrænsede manuelle håndtering af bladet minimerer risikoen for at skære sig og sparer tid, og derved øges både sikkerhed og effektivitet betragteligt.

Stabilitet og præcision
Delfinkniven er udført i aluminium med gummibelægning, der sikrer et fast greb. Det betyder, at kniven med maximal kontrol og et præcist, rent snit bliver den perfekte partner, uanset hvilken sammenhæng den anvendes i. Knivens tyngde sikrer sammen med den ergonomiske udformning, at delfinkniven har den nødvendige stabilitet til fx tilskæring af gulvtæpper. En lille ekstra feature ved kniven er, at bagenden ligeledes er udformet som det perfekte værktøj til at få gulvtæppet helt ind til panelet.
Kniven leveres inkl. 10 trapezblade.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Peter Knauf, på tlf. 79 32 33 37.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.047