23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Faldsikring med indbygget high visibility

Würth kombinerer tommodellen inden for faldsikringsveste med høj synlighed og lancerer nu et uundværligt personligt værnemiddel.

2 i 1 giver øget sikkerhed
Ideen med at kombinere de personlige værnemidler medvirker til, at det bliver lettere at integrere sikkerheden i hverdagen, ligesom det mindsker risikoen for, at det bliver et irritationsmoment i arbejdssituationen. Både faldsikring og high visibility har længe været et vigtigt parameter i mange virksomheders sikkerhedsstrategi, og kombinationen af faldsikringsvest og signalbeklædning er med til at forenkle hverdagen, fordi det ikke længere er nødvendigt at huske både faldsikringsvest og sikkerhedsvest.

Fleksibilitet i arbejdssituationen
Vesten kan forbindes til sikringslinen både på ryg og bryst, og det betyder, at vesten giver den fleksibilitet, der er nødvendig for at kunne arbejde frit i alle arbejdssituationer. Vesten er desuden udstyret med lynlås ved brystet og click-lås ved lårspænderne, hvilket gør det ekstra nemt at få den af og på. Den høje brugervenlighed gør dermed også vesten ideel til folk, der sjældent anvender faldsikring, fordi den stort set er umulig at anvende forkert.
Faldsikringsvest Basis Plus XL er EN 361 certificeret. Den lovpligtige visuelle inspektion af vesten udføres i alle Würth butikker.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Martin Madsen, på tlf. 79 32 32 28.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.045