23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på eksport til Tyskland

Den 8. november kl. 10.00 til 13.00 afholdes workshop om eksportnetværket til Tyskland kaldet FISH Germany germany.fishclusters.dk. FISH står for Future Industrialised Sustainable Houses. Fokus er fremtidens bæredygtige byer og bygninger.

Teknologisk Institut og InnoBYG har i samarbejde med Udenrigsministeriet og eksportrådet etableret en række eksportnetværk i udlandet om bæredygtige og industrialiserede byer og bygninger. Vi kalder dem FISHclusters.dk. FISH står for Future Industrialised Sustainable Houses. Fokus er fremtidens bæredygtige byer og bygninger.

Den 8. november kl. 10.00 til 13.00 afholdes workshop om eksportnetværket til Tyskland kaldet FISH Germany germany.fishclusters.dk.

Vi har sat fokus på en ny form for eksport til Tyskland, hvor vi samler virksomheder i klynger omkring boliger, kontorer og supermarkeder. Vi gennemfører bl.a. en stor international konference i begyndelsen af 2013 i Hamborg og arbejder på en række FISH Germany byggeprojekter, der fungerer som showcases for fremtidens FISH Germany projekter i samarbejde mellem danske og tyske virksomheder.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Læs mere og tilmeld

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047