23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Isola Mestertekk Proff-uddannelse giver flere muligheder til tømrervirksomheder.

Den netop etablerede Isola Mestertekk Proff uddannelse henvender sig til alle tømrervirksomheder, der ønsker at være kvalificerede til at udføre tagpaparbejde selv.

Uddannelsen er konstrueret i samarbejde med Construction College i Ålborg, og efter bestået eksamen er man tilknyttet Tag-Akademiet – som færdiguddannet Isola Mestertekk Proff har man således et officielt certifikat på, at man er kvalificeret til at udføre tagpaparbejde.

- Uddannelsen giver tømrermesteren en mulighed for selv at lave tagpaparbejdet. Hvorfor skal man give tagpaparbejdet væk, når man selv kan udføre det? Nu har virksomheder muligheden for at specialisere sig og derved få nye kunder. Formålet med Isola Mestertekk Proff uddannelsen er at give større tryghed for både kunden og håndværkeren: Når tagpaparbejdet bliver udført af autoriserede montører, så er kunden sikker på et højt fagligt niveau, siger markedschef i Isola, Michael Lindberg.

Uddannelsesforløb i to etaper.
For at kunne kalde sig Isola Mestertekk Proff, skal man have gennemført modul 1 og modul 2 med afsluttende eksamen. Første modul omhandler varmt arbejde, varmluft svejsning, listedækning, ventilationsforhold i tagkonstruktionen og forsikringsforhold. Modul 2 går skridtet videre og sætter bl.a. fokus på avancerede tagpapløsninger, trykudligning, kantafslutninger og isolering på taget.

Ny listedækning - enkel montage.
Baggrunden for, at det nu er muligt selv at udføre tagpaparbejde med listedækning, er Isola Listedækning, som det er muligt at montere efter, taget er lagt. Isola er de eneste i Danmark, der tilbyder denne type trekants-lister, og virksomheden oplever en stor interesse fra byggebranchen. Selve monteringen foregår enkelt og hurtigt.

Korrekt og sikkert tagpaparbejde.
En håndværker, der har gennemført Isola Mestertekk Proff uddannelsen er altid i besiddelse af den nyeste viden inden for Isola tagpap, og ved at vælge en Isola Mestertekk proff får man et kvalitetstag med 15 års produktgaranti.

- Vi tager ansvar for egne produkter, og vi vil gerne sikre os, at de bliver anvendt korrekt. Isola Mestertekk er et moderne et-lags tagbelægning, der kan bruges på skrå og flade tage med alle almindelige underlag af træbaseret produkter, letbeton eller varmeisolerende plader. Med den nye uddannelse har tømrervirksomheder i Danmark fået en oplagt mulighed for at udvide deres forretningsområde, siger Michael Lindberg.

”Jeg har udvidet min forretning med Isola Mestertekk. Det giver mig mulighed for nye arbejdsopgaver”
Tømrermester Jens Saugmandsgaard

Isola Mestertekk Proff uddannelsen kan gennemføres på Construction College i Ålborg og på Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

Der vil være løbende kurser i Ålborg i september og november og i Vejle i oktober, november og december.
kontakt Isola for yderligere oplysninger:

Isola as
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf. 7020 8052
Mail: m.lindberg@isola-platon.dk

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.047