23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Isoleringsmaskiner

CBI Danmark har specialiceret sig i at sælge blandt andet isoleringsmaskiner til både mineraluld og selvfølgelig til CBI´s egen papirisoleringsmateriale fra Isocell.

Går små eller mellemstore virksomheder med tanker om at investere i en indblæsningsmaskine, som kan blæse forskellige granulater, så ring til CBI Danmark A/S og få vejledning omkring anskaffelse af indblæsningsmaskiner.

Isoleringsmaskiner til flere forskellige granulatprodukter.
- Papirisolering.....
- Mineraluld.....
- EPS med eller uden grafit....

CBI Danmark A/S er en virksomhed, der spænder over flere ekspertiser. Vi arbejder med blandt andet isoleringsmaskiner, som ud over at blæse vores egen papirisolering også kan blæse visse typer mineraluldsprodukter.

Da isoleringsmetoden med indblæsningsmaskiner er stærkt stigende, er der også et stigende behov for maskinleverandør og ekspert viden inden for udblæsning. CBI Danmark A/S uddanner alle, der køber maskinerne. CBI Danmark A/S kan levere en maskinløsning, der fungerer til flere forskellige fibre, og som gør at håndværkervirksomheden bliver flexibel i fremtiden og dermed kan rågive slutbrugeren omkring valg af isoleringsmateriale.

Ønsker man mere information om mulighederne eller gerne vil have en snak om de forskellige metoder og produkter, så venligst ring eller skriv en mail til CBI Danmark A/S.

Med Venlig Hilsen
CBI Danmark A/S
Per Thomsen
97126500/20686994
pkt@cbidanmark.dk
www.cbidanmark.dk


Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.047