23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS FALSEN 2009, i 151 alm. familieboliger i Stavtrup

I samarbejde med Dansk Boligbyg A/S er vi i Stavtrup i fuld gang med Etape 2 af et større byggeri på 151 almennyttige familieboliger.

I februar afsluttede vi vores del af arbejdet på Etape 1 i dette store projekt, og er så småt opstartet på Etape 2.
Det har været et meget spændende projekt, som består af 151 familieboliger som et-/ og to-etagers rækkehuse med have og altan. Der er tale om pudsede facader på boligblokkene samt et skalmuret fælleshus.
Vi har siden byggestart løbende monteret BS FALSEN 2009 i 11 blokke i to etager, samt et fælleshus – hvilket udgør Etape 1.
Herefter venter næste etape som udgør 8 blokke, hvor vi så småt har påbegyndt montagen.

Vi håber på et fortsat godt samarbejde på resten af byggeriet med Dansk Boligbyg A/S, og takker dem på forhånd for det forløbne.

Fra Dansk Boligbyg:
151 familieboliger som rækkehuse i 2 plan, opføres som lavenergi byggeri efter BR 10, og er derfor fremtidssikret til de energikrav, der stilles i 2015. Hver bolig udstyres med ventilationsanlæg, der udskifter luften en halv gang i timen, og sikrer billigst mulig varme via genvinding. Projektet omfatter også et fælleshus. Renovationen omfatter nedgravede affaldssystemer, altså skjulte beholdere under jorden. Tømningen foretages via kran på renovationsvognen. Dansk Boligbyg:

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349

Send til en kollega

0.047