23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 nye videoer af kontorbyggeri, skolebyggeri og sundhedsbyggeri online

Hver måned publicerer Nohr-Con en ny video om henholdsvis kontorbyggeri, skolebyggeri og sundhedsbyggeri.

I denne måned kan du høre arkitekterne fortælle om EnergiMidts energioptimerede administrationsbygning i Silkeborg, IT-Hjørnet på Aarhus Universitet og Knud Lavard Centret i Ringsted.

EnergiMidt
EnergiMidts administrationsbygning er blevet præmieret for den helhedstænkning, der ligger bag en integreret anvendelse af materialer og grønne teknologier i bestræbelserne på at tænke bæredygtighed ind i realisering, drift og medarbejderbehov.

Det er Arkitekt MAA Per Laustsen fra Aarstiderne Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen her.


IT-Hjørnet
IT-hjørnet Katrinebjerg er en del af IT-Parken i Aarhus. Projektet er tegnet af Arkitektfirmaet Jørn Schütze KS og stod færdigt i sommeren 2011. De 8.500 m2 er fordelt på kontorer, bibliotek, auditorium, café & studiepladser.

Det er Direktør og Arkitekt Jørn Schütze der fortæller om byggeriet i videoen her.


Knud Lavard Centret
Knud Lavard Centret indeholder 112 plejeboliger, et træningscenter og en café med plads til 120 personer, i nær tilknytning til 40 ældreboliger. Centret og ældreboligerne omkredses af et smukt, fælles haveanlæg.

Det er Arkitekt Lotte Saalbach Andersen fra Thora arkitekter, som fortæller om byggeprojektet.


NB: Hvis du gerne vil vide mere om skolebyggeri, kontorbyggeri eller sundhedsbyggeri, så kan du tilmelde dig et eller flere af Nohr-Con's nyhedsbreve om emnerne der udkommer en gang om måneden. Læs mere om nyhedsbrevene her.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Send til en kollega

0.062