23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erling Loffaldtsen kan fejre 50 år i branchen

LINDLARSENs engagerede salgskonsulent, Erling Loffaldtsen, har i dag den 1. marts 2012 været 50 år i branchen.

Efter at have udstået sin læretid som værktøj- og isenkram handelselev i firmaet RONI Værktøj fra 1957-1960, blev Erling indkaldt som soldat i Luftværnsartilleriet i Avedørelejren den 2. november 1960, hvor han efter 16 måneder blev færdig den 27. februar 1962.

Erling startede i maskinforhandler branchen den 1. marts 1962, hvor han begyndte som telefonsælger for værktøj og maskiner i træindustrien hos F.L. BIE på Valdemarsgade 14, København V.

Efter nogle år med telefonekspedition ønskede han at prøve lykken ved personlig kontakt med kunderne i Storkøbenhavn. Det gik rigtig godt med værktøjssalget til stationære maskiner, og ligeledes for lidt mindre maskiner blev der solgt mange af fabrikatet WADKIN.

Efter en periode med delvis salg i marken og delvis kontorarbejde i huset, blev Erling fast sælger i marken med ny bil og på fast løn, med provision af maskinsalget. Erling oplevede at være med til F.L. Bies 100 års jubilæumsfest i 1989, der blev afholdt på Børsen i København, samt med efterfølgende stor fest i Håndværkerforeningens Festsal for hele personalet af ca. 220 ansatte med ledsager.

Desværre måtte F.L. Bie lukke i september 1994, da den grafiske branche kom i store vanskeligheder, og da F.L. Bie var en af landets største indenfor den grafiske branche, kunne det desværre mærkes i træsektionen.
Men til Erlings fordel, var Ludvig M. Larsen i en rivende udvikling i salg af maskiner og værktøj til træindustrien, og stod netop og manglede en sælger mere på Sjælland. Så efter 32 år i F.L. Bie blev Erling ansat hos Ludvig M. Larsen den 26. september 1994. Første arbejdsdag foregik på TIMI-messen i Fredericia, hvor alle sælgere i de dage var med til at bygge messestanden op.

Senere kom fusionen med Lind Maskiner, som i 2004 blev til LINDLARSEN, hvor han stadig fungerer som salgskonsulent og udfolder sin brede og mangeårige faglige viden indenfor salg af maskiner til bearbejdning af træ, aluminium, plast & komposit.

Med sine 50 års engagement og indlevelse i branchen, er hans markedskendskab enormt. Erling kender hver en krog, og med et kæmpe netværk i ryggen, er han et velkendt ansigt blandt mange. Med hans livslange erfaring, der konstant holdes opdateret, er Erling værdsat for sin store energiske indsats og ihærdighed udover det sædvanlige.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.046