23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Investering der skaber muligheder

For godt 5 år siden overtog Allan Nielsen virksomheden AN Metalfacader i Helsinge og påbegyndte en automatisering af arbejdsprocesserne.
- Det er væsentligt med det nyeste grej, fastslår direktør Allan Nielsen, som satser på kreative kvalitetsleverancer tilpasset kundens behov.

AN Metalfacader er et mindre firma, som laver den rigtige kvalitet og præcision i facadebyg, netop på grund af den nye maskinpark, virksomheden har investeret i. De startede med en Emmegi Twin Electra Sun - automatisk dobbeltsav, for cirka 5 år siden. I år har firmaet investeret i en Emmegi Phantomatic X4 - CNC maskine, der kan foretage alle bore og fræse-bearbejdninger - alt i en arbejdsgang.

Dertil har AN Metalfacader integreret maskinerne med LogiKal MPS og CAD/CAM system. Alt design foregår i LogiKal med kundetegninger, hvorefter de konverteres til skærelister til Emmegi Twin Electra Sun, og bearbejdningsfiler til Emmegi Phantomatic X4, der automatisk overføres til maskinen. Så der er tale om et absolut minimum af tidsforbrug til programmering af maskinen, da blot én mand skærer op, betjener, samt færdiggør og monterer produktet.

Maskininvesteringen i den nye Emmegi Phantomatic X4 har haft en betydelig fordel for hele AN Metalfacaders produktion.
- Det har været vigtigt for os at investere i en all-round maskine, der kan klare de fleste kendte og ukendte opgaver. Den skal kunne håndtere de ”trylle-opgaver”, der er vores force, siger Allan Nielsen.
Da han skulle investere i maskinen regnede han ud, om det kunne betale sig.
- Vi sparer dobbelt så meget som den månedlige leasingydelse – og dermed var maskinen en besparelse allerede fra starten, udtaler Allan Nielsen, som har konstateret lavere lønomkostninger og større konkurrenceevne efter udvidelsen af AN Metalfacaders maskinpark.

Firmaet kan nu håndtere flere specialløsninger på en meget nem måde.
- Vi kan byde på mere komplekse opgaver uden at ryste på hånden. Det er blevet nemt med nye varianter og produkter – flere bearbejdninger i produktet tager nu ingen tid, siger Allan Nielsen.
AN Metalfacader leverer i dag en endnu højere kvalitet og præcision i produktet, og Allan Nielsen ser frem i tiden og er positiv over hvad fremtiden for virksomheden kan bringe med denne effektivisering.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.078