23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Byggeri samarbejder med Building Green

Arbejdet med tilrettelæggelsen af Building Green – den største danske fagmesse med fokus på bæredygtigt og energirigtigt byggeri – er i fuld gang. Halvdelen af messearealet er booket og interessen er på baggrund af sidste års succes fortsat massiv.

Dansk Byggeri er som noget nyt blandt samarbejdspartnerne på projektet. I skoven af henvendelser om samarbejde besluttede Dansk Byggeri sig for at se arrangementet sidste år, men tilbagemeldingerne fra 2011 medvirkede til, at man i år har besluttet sig for om at støtte op om projektet.

Den rette profil blandt de besøgende er alfa og omega for messens succes. Mixet af arkitekter, bygherrer (offentlige og private ca. 50/50) ejendoms- og boligselskaber samt klimamedarbejdere matchede i høj grad udstillernes forventninger i 2011, og er et område der i 2012 vil blive fokuseret målrettet på at udvikle yderligere.

Endelig arbejdes der på at skabe en mere skandinavisk profil, således at også svenske, norske og finske virksomheder med bæredygtige byggeløsninger kommer og præsenterer deres produkter.

Messen finder sted den 10. og 11. oktober 2012 i Forum.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Send til en kollega

0.062