23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Inspector med IR lys undertrykker farver og ser mindre fremmedlys.

En farvet baggrund kan det optimeres ved at IR lys belyser emnet. Derved optræder farver som en svagere skygge og sort står knivskarp.

Når der skal vælges Inspector til en konkret opgave kan det være en fordel at benytte den nye version i40 og i20 med IR lyskilde. Man har udskiftet de normale hvide LED’er med IR LED’er og dette giver i nogle tilfælde flere fordele.

Sort på farver
Går opgaven ud på at detektere sorte emner, som f.eks. tekst, på en farvet baggrund kan det optimeres ved at IR lys belyser emnet. Derved optræder farver som en svagere skygge og sort står knivskarp. Ofte hænder det at dato-mærkning placeres i uhensigtsmæssige områder på emballager eller kartonner. Ved at benytte IR lyskilder kan print og farver i baggrunden undertrykkes, og opgaven bliver løst mere stabilt.

Derudover kan der monteres et filter, således at fremmed lys fra lysstofrør og andre lyskilder undertrykkes væsentligt. I et produktionsmiljø, hvor der eftermonteres Inspector kameraer, kan en afskærmning være problematisk, og derfor kan IR lys fortrækkes. En tredje fordel er at IR lys jo optræder usynligt. Derfor registrerer en operatør ikke, at kameraet er aktivt og bliver derved ikke distraheret.

Produktkatalog:
http://www.mysick.com/eCat.aspx?go=Finde...

Produktinformation:
http://my-sick.waki.de.dmz/saqqara/pdf.a...

Info Service:
http://sick.dk/dk/products/newproducts/n...

SICK A/S
Bregnerødvej 133
DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 45826400
E-mail: sick@sick.dk
www.Sick.DK


SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Send til en kollega

0.062