23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lys og energibesparelser

Vi har specialiseret os i energirigtig belysning – der sparer dig mange penge, uden at forringe din lyskomfort.

Lys og lyskilder

Vi har specialiseret os i energirigtig belysning – der sparer dig mange penge, uden at forringe din lyskomfort.

Lys er en forudsætning for at vi kan begå os. Men lys skaber også miljø, trivsel og motivation, når det iscenesættes på den rigtige måde.

Og selvom vi ofte formår at skabe de rigtige rammer for lyssætningen i vores bolig, så er der kolossal stor forskel på hvor gode vi er til at kombinere vores praktiske og sociale behov for lys, med en samtidig skarphed for så vidt angår energirigtigheden i den måde, vi indretter os på:

Det har omfattende økonomisk betydning, hvilke lyskilder vi vælger til forskellige behov; hvilken adfærd vi tilrettelægger i vores forbrugsmønster og hvilke elektroniske hjælpemidler vi måtte vælge eller fravælge for at øge komforten i hverdagen.

Endda med den samme nytteværdi og trivsel – kan du spare op til 30% af omkostningerne til lys og elektriske apparater i dit hjem!

Vi samarbejder med stort set alle udbydere af belysning og belysningssystemer på det danske marked og har dermed tilegnet sig en enestående bred indsigt i at tilpasse mangfoldige muligheder til særdeles individuelle behov.

Samarbejdet mellem vores brancheerfarne belysningseksperter og vores energirådgivere sikrer dig derfor markedets formentlig mest professionelle og mest energibesparende rådgivning og belysningskomfort – uden at du behøver gå på kompromis med glæden ved den rigtige lyssætning!

Læs mere om VS Automatic her

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802

Send til en kollega

0.047