23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ecophon Wall Panel

Som førstevalg vil vi altid anbefale et heldækkende nedhængt loft. Men vi ved også godt, at dette ikke altid er muligt – eller simpelthen ikke er nok til at opnå den rumakustiske komfort. Derfor anbefaler vi også vægabsorbenter.

Øget akustisk bevidsthed fører til akustiske udfordringer for arkitekten. Rumakustik bliver oftere et emne for indretningsarkitekten. Bygninger der anvender bygningsmassen til termisk temperaturregulering kræver, at der anvendes absorberende materiale på alle rummets flader. En af de største områder på innovation og kreativitet af akustisk behandling er derfor vægabsorbenter.

Standardkomponenter for tilpassede dekorative løsninger
Ecophon Wall Panel udvalget passer til alle projekter; enten i en nyopført konstruktion eller i en ombygning. Det passer til både dit igangværende design så vel som til ethvert eksisterende udtryk og design. Antallet af kombinationer af de forskellige dele (profiler, farvede paneler og paneler med mønstre) er nok et af de største på markedet. Ecophon Wall Panel kan matche til eller være en kontrast til ethvert design; uanset om du ønsker at tilføre liv til en væg eller omvendt at dæmpe det visuelle udtryk i rummet. Det er dit valg!

Se mere om de nye muligheder med Ecophon Wall Panel

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413

Send til en kollega

0.046