23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fordele ved støjreducering i arbejdsmiljøer

Undersøgelser har vist, at jo mere vidensafhængig et job er, desto højere er risikoen for at lave fejl i et støjende miljø.

Stress og forhøjet blodtryk, problemer med at tale sammen, besværlig og øget risiko for fejl er nogle af de konsekvenser, der er forbundet med dårlig akustik. Konstant summende baggrundsstøj og irriterende hvislen påvirker medarbejderne negativt, nedsætter koncentrationen og nedsætter produktiviteten. Rumakustik har ikke mindst i elektronikindustrien, med den høje fokus på processer og præcision, en afgørende påvirkning på effektivitet og profit. Et effektiv akustikloft eliminerer alt for høje støjniveauer og begrænser lydforplantning, hvilket er en fordel for alle medarbejdere.
Elektronikindustrien skal imødekomme krav om renrumsklassificering i forskellige sammenhænge og skal følge ISO 14644-1 standarden med hensyn til luftpartikelniveauet. For at lette rengøringen har vægge, gulve og lofter hårde overflader, hvilket direkte modvirker et godt akustisk miljø.
Ved at installere et Ecophon Hygiene system i loftet eliminerer man behovet for at gå på kompromis med hensyn til rumakustik. Hvis et nedhængt akustikloft skal installeres i et renrumsklassificeret lokale, har Ecophon Hygiene familien et passende system - med den maksimale lydsabsorptionsklasse (klasse A).

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413

Send til en kollega

0.047