23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VS Automatic har hjulpet os med at spare penge

VS Automatic har også lavet en ny styring til vores rundsvejseapparat. Det er et gammelt Hede Nielsen produkt, som ikke laves mere. Men det ville koste os 200.000 kr. at købe en ny maskine – det kostede kun 50.000

VS Automatic har hjulpet os med at spare penge

VS Automatic har lige lavet al vores belysning i virksomheden. Vi har fået sat lysarmaturer med lys dæmpning op. De dæmper lyset i forhold til den lysmængde, der kommer ind udefra. Med sådan en løsning kan vi spare ca. 30 % strøm. VS Automatic har også lavet en ny styring til vores rundsvejseapparat. Det er et gammelt Hede Nielsen produkt, som ikke laves mere. Men det ville koste os 200.000 kr. at købe en ny maskine – det kostede 50.000 at få lavet en ny styring, så det kunne virkelig betale sig for os.

Fra industriautomatik til elinstallatør

Jeg er selv elektriker, så jeg har gode forudsætninger for at vurdere VS Automatics arbejde – og det gør måske også nogle gange, at jeg er en besværlig kunde. Men jeg synes faktisk, at de er gode til at levere alle slags elektriske løsninger. Firmaet er så stort, at de har specialister på alle områder, så jeg synes ikke, der er noget, de ikke kan. Mange industrivirksomheder kunne have gavn af et samarbejde med VS Automatic i Horsens, fordi de kan så mange ting og byder ind på mange områder. Hos GMR maskiner har vi mest brugt dem til industriautomatik og til installations-arbejde i selve bygningerne.

Tyverialarm giver tryghed

Jeg foretrækker at bruge det samme firma, fordi man har samme kontaktperson og lærer hinanden at kende. Man får efterhånden opbygget et tillidsforhold, og det får tingene til at køre lettere i dagligdagen. I øvrigt har VS Automatic også leveret en privat tyverialarm til mig. Jeg har godt nok aldrig haft indbrud, men da der var indbrud i nabolaget, syntes børnene det var utrygt at komme alene hjem fra skole og aldrig vide, om der havde været ubudne gæster i huset. Nu føler de sig mere trygge.

Poul Møller Rasmussen, produktionschef og indehaver af GMR maskiner i Horsens. GMR maskiner leverer blandt andet redskabsophæng og redskaber som fejemaskiner, sneskrabere og større maskiner til den kommunale sektor.

VS Automatic har hjulpet os med at spare penge

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802

Send til en kollega

0.047