23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tænd lyset med god samvittighed !

Markedet for LED lyskilder er stort, det samme er udbuddet af LED lyskilder – eksperterne er enige om at LED bliver fremtidens lyskilde, både hos private og erhverv,

Tænd lyset med god samvittighed!
Skift dine eksisterende lyskilder ud med LED-lyskilder.
VS AUTOMATIC og i TS-gruppen er vi meget opmærksomme på miljøet og tilbyder alle nye former for alternative energikilder, vi ønsker sammen med vore kunder at tænke fremad, tænke grønt!


Vi kan alle tage et ansvar for fremtiden og samtidig forbedre vores økonomi, uanset om det gælder private eller erhverv! Vi lancerer derfor en efterårs kampagne på LED lyskilder, som i dag kan erstatte langt de fleste ældre lyskilder og udover at give en betydelig besparelse på elregningen har LED lyskilder samtidig en levetid der er omkring 10 gange så lang, som mange gamle lyskilder, såfremt man køber kvalitetsprodukter.

Markedet for LED lyskilder er stort, det samme er udbuddet af LED lyskilder – eksperterne er enige om at LED bliver fremtidens lyskilde, både hos private og erhverv, men man skal se sig for inden man køber! Rigtig mange produkter kommer fra fjernøstlige producenter og udbydes til meget lave priser også i Danmark.


Igennem TS-gruppen samarbejder vi kun med de store anerkendte lyskildeleverandører og vores kampagne er med Osram LED lyskilder, da de dokumenteret har en god kvalitet, som sikrer dig et mindre energiforbrug, længere levetid og farvegengivelse som dagslys.

Så tænk fremad, tænk grønt, tag ansvar – det gør vi og tilbyder Osram LED kvalitetslyskilder til meget stærke markedspriser i vores kampagne!
Skift dine eksisterende lyskilder ud med Osram LED-lyskilder.


VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802

Send til en kollega

0.063