23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Potentiale i regeringens energiudspil

Regeringen præsenterede i fredags deres kurs for, hvordan Danmark fremtidssikres med en grøn økonomi, mod stigende energipriser og hvordan vi nedbringer CO2 udslippet. ”Vores energi” hedder udspillet som er en opfølgning på regeringsgrundlaget. Udspillet udpensler, hvordan Danmark skaber en grøn vækstøkonomi og omstiller energisystemet til 100 pct. vedvarende energi i 2050.

Der er to hovedelementer i udspillet. Først og fremmest skal Danmark frem mod 2050 kun benyttes sig af vedvarende energikilder. For at kunne efterkomme dette mål, er det nødvendigt, at danskerne sættes i gang med at energirenovere, således at vi får nedbragt vores energiforbrug.

- Der er potentiale i energiudspillet, som regeringen er kommet med. For at Danmark kan komme i nærheden af at fungere på vedvarende energikilder i 2050, er det ekstremt vigtigt, at der bliver investeret stort i energibesparende løsninger, ellers er det utopi at tro, at vi kan nøjes med vedvarende energikilder, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

- Der skal flere initiativer til at få danskerne i gang med at energirenovere. Den kommende tilskudsordning er i mine øjne for lavt sat, hvis regeringen for alvor vil have gang i energibesparende investeringer hos danskerne, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

Yderligere oplysninger:
Adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen -TUN, tlf.: 45 80 78 77, fax: 45 80 78 87,
e-mail: pt@tun.dk.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Send til en kollega

0.047