23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye linjer i almen arkitektur

Der er gang i det almene byggeri, hvor bæredygtige materialer, sundt indeklima og god akustik er i fokus. Troldtekt A/S mærker en øget efterspørgsel fra den almene boligsektor og har netop udgivet et magasin til byggebranchen med nyheder og inspiration om almene boliger.

Troldtekt A/S, der producerer akustikplader, oplever nu en øget efterspørgsel fra den almene boligsektor. Det skyldes det byggeboom, som i de kommende år vil fortsætte, efter et flertal i Folketinget sidste år besluttede at tilføre ekstra milliarder til almene renoveringer. Men det skyldes også, at Troldtekts akustiklofter i træbeton matcher boligorganisationernes ønsker til fremtidssikret byggeri.
– Mange boliger, som er bygget i 1940’erne til 1980’erne trænger til et markant løft. Ud over energiforbrug er temaer som indeklima, akustik og bæredygtige produkter vigtige for de almene boligforeninger. Her passer Troldtekt rigtig godt ind, og vi tror på, at det er derfor, vi nu oplever en øget efterspørgsel fra den almene sektor, siger Peer Leth, adm. direktør i Troldtekt.

Inspiration om alment byggeri
Troldtekt har netop udgivet 10. eksemplar af virksomhedens magasin, Troldtekt magasinet, der denne gang handler om almene boliger. I magasinet er der inspiration at hente for alle med interesse for alment byggeri – blandt andet i form af interviews med repræsentanter fra Arkitektforeningen og Landsbyggefonden. Magasinet viser også case-eksempler på visionært alment nybyggeri og velgennemført renovering.

På vores hjemmeside www.troldtekt.dk, finder du en temaside om boligbyggeri. Læs en række spændende cases, find nyttige links og læs mere om boligbyggeri samt, hvad Troldtekt kan gøre for akustikken. På temasiden kan du også downloade Troldtekt magasinet nr. 10.

Klik her for at besøge Troldtekts temaside om boligbyggeri.

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011

Send til en kollega

0.115