23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye videoer om sundhedsbyggeri, skolebyggeri og kontorbyggeri online

Så er tre nye videoer om spændende byggeri publiceret. Hør de ansvarlige arkitekter fortælle om henholdsvis Plejecenter Dybenskærhave i Hellerup, Herningsholm Erhvervsgymnasium i Herning, og kontorhotellet Mikado House i Ørestaden i København.

I denne måned kan du se tre nye videoer på Nohr-Con's hjemmeside:

1) Plejecenter Dybenskærhave, Hellerup

Dybenskærhave er et nyt plejecenter i Hvidovre med en moderne og tidssvarende indretning, kombineret med mindelser fra før i form af udsmykning med gamle sager. Det er Arkitekt Rasmus Polino Henk fra Mangor & Nagel, der fortæller om byggeriet i videoen, som du finder her.

2) Herningsholm Erhvervsgymnasium, Herning

Herningsholm Gymnasium i Herning samler HHX og HTX og har plads til omkring 1.000 elever. Byggeriet er 10.000 kvadratmeter stort og har en værdi af 225 millioner kroner. Det er et topmoderne gymnasium med spændende læringsrum, fællesrum og faciliteter, der vil skabe god synergi mellem de to gymnasieuddannelser. Bygningen er tegnet af KHR Arkitekter A/S og opført af KPC BYG. Det er Projektchef Ole Thalund fra KPC Byg, der fortæller om byggeriet i videoen, som du kan se her.

3) Mikado House, København S

Arkitema har designet flerbrugerhuset Mikado House, hvor der er lagt stor vægt på fleksibilitet i indretningen. Mikado House indeholder et atrium, hvor man som lejer også kan slå sig ned i forskellige zoner og holde uformelle møder. Husets øverste 5 etager rummer kontorer, mens der i stueetagen bl.a. er café, fitness og et supermarked. Det er Arkitekt og Associeret partner Dorthe Keis fra Arkitema, som fortæller om byggeriet i videoen, som du finder her.

Kom gerne med forslag!
Har du forslag til andre spændende byggeprojekter indenfor sundhedsbyggeri, skolebyggeri eller kontorbyggeri, som vi kunne filme, så hører vi gerne fra dig. Send en mail til Kommunikationsmedarbejder Peter Melgaard.

Du kan også tilmelde dig Nohr-Con's nyhedsbreve indenfor de tre emner eller følge vores LinkedIn grupper om samme emner eller vores Facebook sider.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Send til en kollega

0.109