23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Test af løftegrej og kranservice med rabat

Fyns kran Udstyr A/S præsenter nyt website med fokus på test af løftegrej samt kranservice.

Vi kan nu løfte sløret for vores nye website www.test-kranservice.dk – som har fokus på vores kunnen inden for kranservice samt det årlige lovpligtlige test af løftegrej.

I forbindelse med premieren på websitet tilbyder vi 10% rabat* for nye kunder som booker kranservice eller test af løftegrej inden 15/10-11.

Landsdækkende mobil service
Med branchens største vognpark af rullende værksteder, tilbyder vi landdækkende test og service af alle typer løftegrej og krananlæg. Dette omfatter såvel vedligeholdelse og de årlige lovpligtige eftersyn.

Service af kraner og kransystemer
Vi udfører lovpligtige eftersyn, reparation og renovering samt salg af kraner, kransystemer samt elektrokædetaljer.

Test af løfteudstyr
Fyns Kran Udstyr A/S har siden 1969 været beskæftiget med salg, fremstilling og kontrol af løftegrej, og er i dag markedsførende udbyder af disse ydelser. Vi har i dag branchens største udvalg af test-og servicevogne, som opererer i hele Danmark ud fra vores afdelinger rundt om i landet.

Service 24/7
Med vores vagtordning, kan du altid komme i kontakt med os. Dermed kan vi sikre service inden for 24 timer.

Bookning
Kontakt Helle Olsen (hol@fku.dk) (Test af løftegrej) på tlf.: 6396 5327 eller Hanne Sandberg (hsa@fku.dk) (Kranservice) på tlf.: 6396 5313 for bookning.

*10% rabat gives til alle nye kunder til vores test og service samt kunder der ikke har fået foretaget test eller kransevice hos os de sidste 24 mdr.

Fakta:
Fyns Kran Udstyr har 5 afdelinger i Danmark og 100 ansatte. Siden starten i 1969 har vi opbygget Danmarks bredeste lagerprogram inden for løft, surring og tilbehør.

Vores vision er at være vore kunders foretrukne leverandør indenfor løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til et bredt udvalg af den danske industri.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539

Send til en kollega

0.032