23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bravida samarbejder med Trend

Bravida har netop indgået en samarbejdsaftale med Trend, som betyder at vi fremadrettet kan markedsføre os som Trend systemhus. I spidsen for samarbejdet står Michael Jensen (fagchef VE, Sjælland) som ser store muligheder både på kort og lang sigt.

Samarbejdet styres og koordineres i en tvær-national arbejdsgruppe under ledelse af Michael Jensen og Johnny Hey Jensen, som er gået i gang med at forberede oprettelsen (eller styrkelsen) af bygningsautomatik (CTS/SRO/IBI mm.) afdelinger i hhv. Brøndby, Odense, Århus og Aalborg.

Forud for dette samarbejde er gået en længere periode med forhandlinger frem og tilbage mellem Trend og Bravida – der er bl.a. uarbejdet detaljerede forretningsplaner for området, hvilket har været lærerigt.

Forventningerne

Bravida ser frem til et godt samarbejde med Trend, et samarbejde som vi er sikre på vil kunne vækste vores automatik omsætning. Med dette samarbejde styrker vi vores profil overfor markedet – vi får en ekstra dimension i forhold til vores eksisterende kunder og overfor de potentielle kunder fremstår vi som en attraktiv leverandør på dette område.

Samarbejdet betyder at vi gør en ekstra indsats på markedsføringssiden: Vi kommer bl.a. til at fortælle endnu mere omkring automatik på vores hjemmeside, vi skal udarbejde nyt præsentations- og salgsmateriale.

Trend Systemhus

Som Trend Systemhus er vi godkendt til at levere alle Trend løsninger indenfor automatik (CTS/SRO/IBI m.m.) området. Aftalen betyder bl.a. at vores teknikere for den nødvendige efteruddannelse og at vi vil være blandt de første til at høre om nye produkter og tiltag fra Trend. Omvendt får vi også mulighed for at dele vores erfaringer med Trend, ligesom vi får værdifuld sparring.

Andre partnere

Selvom at Bravida indgår samarbejde med Trend, vil vi fortsat arbejde sammen m. bl.a. Regin om at levere deres løsninger.

Har du yderligere spørgsmål til aftalen er du velkommen til at kontakte Morten Olsen, morten.olsen@bravida.dk, tlf. 2525 1227

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005

Send til en kollega

0.046