23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Idealcombi går sammen med steni danmark og Junckers i rådgivningsteam

"Du giver os 10 min. - Vi giver dig tre timer!" Repræsentanter fra de tre virksomheder drager rundt og tilbyder allround rådgivning på kundens adresse.

Idealcombi har dannet et samarbejde med steni danmark og Junckers, hvor salgsrepræsentanter fra alle tre virksomheder tager ud til tegnestuer, rådgivende ingeniører, boligselskaber mm., og rådgiver om nye tiltag iht. BR10, samt konkrete byggeprojekter.

Under titlen: ”Du giver os 10 min., Vi giver dig tre timer”, kan interesserede virksomheder booke trekløveret til at komme og rådgive om tre meget væsentlige dele af et byggeprojekt. Medarbejderne i værtsvirksomheden har på den måde mulighed for at få et flersidigt input til et projekt, og det har været en stor succes.

”Vi oplever, at de travle tegnestuer og andre virksomheder finder initiativet nemt og tilgængeligt, når vi gør rådgivningen mere allround ved at dukke op med tre forskellige vinkler på et byggeprojekt”, fortæller Bo Larsen, Ekstern salgschef DK Øst fra Idealcombi, der udvikler og producerer vinduer og døre. Steni danmark er kendt for at løse projekter med lette facader, tage og skjulte monteringer, og Junckers er velkendt for deres massive trægulve.

Bo Larsen fortsætter: ”Seancerne er helt uformelle. Man skal ikke booke tid, men blot møde op, og de fleste har spørgsmål til et konkret projekt, som de gerne vil have belyst – ofte også til flere af os på samme projekt. Mange kommer også forbi for at få mere generel information om de nyeste produkter på markedet”.

Initiativet startede i det små som et samarbejde mellem Idealcombi og steni, men med den voksende interesse for konceptet har man fundet det interessant at tilføje endnu en vinkel, og Junckers var et oplagt emne.

Er din virksomhed interesseret i at modtage de tre virksomheder på jeres egen adresse, så kontakt en af følgende rådgivere:

Idealcombi
Bo Larsen: 4018 4374

steni danmark a.s.
Claus Bøgeskov: 3054 5446

Junckers Industrien A/S
Jesper Winther: 2491 0323

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Send til en kollega

0.047