23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nohr-Con publicerer de første videoer om byggeprojekter

Kursus- og konferencevirksomheden Nohr-Con har netop færdiggjort de første videoer om skolebyggeri og sundhedsbyggeri, og mange flere er på vej.

Der findes et hav af spændende og nyskabende byggeprojekter rundt om i landet, men det er de færreste af dem, som man kan få et førstehåndsindtryk af. Det har Nohr-Con sat sig for at ændre på ved hver måned at publicere en ny video om projekter indenfor henholdsvis skolebyggeri, sundhedsbyggeri og kontorbyggeri og derved give et indblik, som man ikke får andre steder. På den måde vil Nohr-Con også forsøge at øge videndelingen på området.

De første videoer er nu klar, og du kan bl.a. høre Arkitekt Thomas Ushus fra Friis & Moltke Arkitekter fortælle om byggeriet af Tjørring Skole i Midtjylland, som han viser frem i videoen. Derudover kan du i en anden video også høre Arkitekt Rune K. Madsen fra THORA Arkitekter fortælle om byggeriet af Rygårdscentret i Hellerup, som er er række nye plejeboliger. Du finder videoerne ved at følge linkene her nedenfor:

Video af Tjørring Skole

Video af Rygårdscentret

Modtagere af Nohr-Con's nyhedsbreve om henholdvis skolebyggeri, sundhedsbyggeri og kontorbyggeri får fremover tilsendt et link hver måned til en ny video. Du tilmelder dig et eller flere af nyhedsbrevene i boksen ude til højre her.

Kender du til et spændende byggeprojekt indenfor skolebyggeri, sundhedsbyggeri eller kontorbyggeri, som kunne være interessant for Nohr-Con at filme, så er du mere end velkommen til at kontakte Kommunikationsmedarbejder Peter Melgaard på e-mail: pm@nohr-con.dk.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Send til en kollega

0.047