23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varig Teknik & Miljø på HI-Messen i Herning – Stand C2566

Varig Teknik & Miljø fremviser tyske Erdwich’s Shredder M600 til metalspåner

Der er penge i restmetal. Mange penge…

Med en særlig spån-shredder (neddeler) kan man på én gang sikre sig adgang til maksimal skrotpris for sine spåner og samtidig begrænse pladsoptaget.

Løsningen rengør for køle-/smøremidler, vangeolier med videre, der måtte komme med i spån-transporten fra maskinen, så restmaterialet er klar til levering. Neddeleren sørger for, at spånerne presses maksimalt sammen, så de nærmest intet fylder og operatøren kan spare mange ture med spånconveyoren.

I en større installation hos en underleverandør til sydtyske ZF har spån-shreddere reduceret turene med spåner fra flere daglige til blot én ugentlig. Når det samtidig adderes op med operatører på cirka 70 CNC-drejebænke, så er det oplagt, at der er meget tid sparet.

Også på opmagasineringspladsen kan det mærkes, at spånerne er presset sammen. En stribe containere er reduceret til en enkelt for hver materialetype.

Turen er nu kommet til den spåntagende industri herhjemme, som på messen i Herning kan møde hele salgspersonalet fra Varig Teknik & Miljø, der også gerne orienterer om de øvrige komprimatorer og ballepressere med videre, som i årevis er solgt til såvel detailforretninger, supermarkeder som mindre og mellemstore industrivirksomheder.

Kig forbi vores stand C2566, hvor vores medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig.

På gensyn på vores stand i Herning!

Varig Teknik & Miljø A/S
Varig Allé 1
4180 Sorø
Sorø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25615700

Send til en kollega

0.047