23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Simpson Strong-Tie opruster - styrker ekspertisen på ankre

Simpson Strong-Tie forstærker nu sin position som førende inden for bygningsbeslag ved at satse på samlede løsninger med kemiske og mekaniske ankre. En ny afdeling i Simpson Strong-Tie skal styrke virksomhedens position på ankerområdet.

Simpson Strong-Tie er kendt som teknisk stærke på løsninger inden for bygningsbeslag. Nu styrkes den del af virksomheden, der arbejder med ankre og fastgørelse - et komplekst område, der naturligt hænger sammen med bygningsbeslag.

Henrik Mundus-Pedersen er europæisk produktchef indenfor ankre og skudmontage mens Jesper Hebbelstrup er dansk salgschef på området. Til afdelingen har Simpson Strong-Tie desuden ansat yderligere to eksperter med mange års erfaring inden for ankre. De skal bl.a. supportere slutbrugerne ude på byggepladserne.

Gennem denne satsning får Simpson Strong-Tie langt bedre mulighed for at for at kunne rådgive om samlede løsninger, hvor virksomhedens beslag suppleres med produkter inden for kemiske og mekaniske ankre. Virksomheden bevæger sig altså fra produktsalg til salg af samlede løsninger.

Simpson Strong-Tie har i USA været på markedet for ankre i mere end 15 år, og koncernen har i Europa gennem de seneste år opkøbt førende virksomheder på dette felt, blandt andet Liebig i Tyskland.

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818

Send til en kollega

0.079