23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu et A-vindue fra Idealcombi

Idealcombi lancerer den 1. juli 2011 Nation Energy – et nyt energivindue med velkendte egenskaber.

En gennemprøvet konstruktion med ny energi
Med Nation Energy tilbyder Idealcombi nu et smukt karm/ramme vindue i en velkendt og attraktiv konstruktion til renoverings- og nybygprojekter, hvor den originale arkitektur kræver karm/ramme design. Nation Energy er en videreudvikling af Idealcombi’s eksisterende produktserie Nation, som sammen med produktserien Frame er blandt markedets mest anvendte vinduer i kombineret træ|aluminium.

En ekstra energidimension
Nation Energy er konstrueret med en 3-lags energiruder og dobbelt tætningslag. Det nye vindue bliver ikke en erstatning for den originale Nation, men en ekstra energidimension. Det giver boligejere rige muligheder for at energioptimere facaden i forbindelse med vinduesudskiftning og dermed spare både på varmeregning og CO2-udslippet.

De uforgængelige materialer sætter standarden
En af de vigtigste grunde til Nation og Frame’s store succes er bl.a. en konstruktion med uforgængelige materialer i karmfalsen. En kompositdel i falsens våde zone mellem den indvendige træ-del og den udvendige aluminiumsskærm blev introduceret for flere år siden i begge serier for bl.a. at skabe bedre energiværdier i vinduerne. Kompositdelen giver ikke alene lavere U-værdier, men eliminerer risikoen for råd i falsen – uden nogen form for vedligeholdelse.

- Nation er en solid, gennemprøvet konstruktion med markedets længste levetid, der gennem rigtig mange år har været foretrukket netop pga. materialerne i de meget udsatte områder på vinduerne, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing. – Det har derfor været naturligt for os at bygge videre på et godt og afholdt produkt for at skabe en energiløsning, der giver vores kunder en endnu bredere palette at vælge imellem, når vi snakker A-mærkede energivinduer. Vi har valgt at fokusere på Nation og udvikle et vindue, der ikke bare tangerer markedets andre energitilbud, men som tilfører byggeprojek¬terne meget mere i form af bedre U-værdier og uforgængelige materialer i vindueskonstruktionens kritiske områder.

Fra bevaringsværdigt til nybyg
Nation’s design og konstruktion blev i sin tid udviklet i samråd med brancheeksperter og stadsarkitekten som et moderne alternativ i bl.a. bevaringsværdige byggerier. Produktserien er sidenhen blevet godkendt adskillige gange til renoveringsprojekter med facadecensur og udmærker sig i dag ved at passe til enhver type byggerier, gamle som nye.

Nation Energy bliver et godt energivalg parallelt med Idealcombi’s Futura+, som virksomheden introducerede i efteråret 2010, og som i dag rent energi- og konstruktionsmæssigt kan betragtes som branchens flagskib.

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Send til en kollega

0.094