23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi går i detajler!

Løwener er på banen med ny teknologi fra Vision Engineering til kvalitetssikring af elektronikkomponenter

Inden for moderne elektronikfremstilling går udviklingen i retning af billigere, mindre og hurtigere komponenter. Printkort med 0201 komponenter er populære ud fra en designmæssig synsvinkel. Fremstillingen af printkort med så diminutive dele byder dog på en del udfordringer og mange faktorer at tage med i betragtning - bl.a. mængde og type af loddepasta, banebredder, pladedesign, pick-and-place og reflowlodning. Der må ikke være den mindste brist. I modsat fald er der stærkt forhøjet risiko for, at de færdige produkter er behæftet med produktionsfejl.

Emner i småtingsafdelingen
Inden for elektronikbranchen stilles der stadigt højere krav til placeringen af de diminutive passive komponenter. Maskiner og robotter til placering med en præcision på 5-10 µ bliver mere og mere udbredt. En 0201 komponentpakke er 0,020 x 0,010 tommer – altså er den så lille, at den dårligt kan opfattes med det blotte øje. Til kvalitetskontrol af så små dele er der behov for en optisk inspektion med specialoptik og høj forstørrelsesgrad.

Dynascope teknologien
Lynx fra Vision Engineering er et avanceret stereo mikroskop uden okolar (Dynascope teknologien) til kvalitetskontrol af emner inden for elektronikindustrien og andre grene med tilsvarende kvalitetssikringsbehov, bl.a. plast-, gummi- og medicinalindustrien.

Kvalitetskontrol på den ergonomiske måde
Med konventionelle mikroskoper er der risiko for spændinger i skuldre og nakke – og deraf følgende hovedpine. Lynx er konstrueret således, at operatøren let kan finde en komfortabel arbejdsstilling. Under arbejdsprocessen er operatøren ikke afskåret fra det omgivende lys, hvilket er tilfældet, når der anvendes et konventionelt mikroskop, hvor øjet bliver påvirket af et meget intenst lys. Det intense lys betyder, at der går et pænt stykke tid, inden synet igen er vænnet til normale omgivelser, og dét giver let trætte og irriterede øjne.

3D-inspektion og fotoudstyr
Lynx modellen kan leveres med forskellige stander-/holdesystemer, bl.a. i en konfiguration med 40x forstørrelse og svingbart stativ, som muliggør 3D-inspektion. Herudover kan Lynx udstyres med fototilbehør til yderligere understøtning af kvalitetsprocessen. Fotoløsningen er en stor hjælp, når der f.eks. observeres specielt vanskelige afvigelser. Disse kan så optages digitalt, overføres elektronisk og benyttes som dokumentation i den videre optimering af kvalitetsprocessen

For mere information - kontakt Erik Lund Nielsen - 43 200 352

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.064