23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BUILDING GREEN 2011 - udnyt efterspørgslen på energieffektive løsninger

Så er startskuddet gået for salg af stande på Danmarks første fagmesse med fokus på løsninger til bæredygtige og energieffektive bygninger.

Den 12. og 13. oktober danner Forum rammen om Building Green, og der bydes velkommen til et univers af nøglefærdige produkter og ny teknologi, der kan bidrage til at nedbringe energiforbruget i den danske bygningsmasse.

Bygninger er en af de helt store energiforbrugere og er derfor et centralt indsatsområde, når vi skal opfylde målsætningerne om at reducere energiforbruget og mindske CO2-udledningen. Det er målet at reducere dette i nye bygninger i Danmark med mindst 75 pct. senest i 2020. Samtidig skal energiforbruget i den eksisterende bygningsmasse nedbringes markant.

BUILDING GREEN 2011 er et eksklusivt mødested - det ideelle forum til at demonstrere produkter og teknologi, der både kan bidrage til at minimere energiforbruget og producere energi. En lang række aktører på den danske bygge- og energiarena, visionære talere fra ind- og udland og besøgende fra både erhvervslivet og offentlige sektor danner rammen om Danmarks første fagmesse med fokus på løsninger til bæredygtige og energieffektive bygninger.

Dermed giver BUILDING GREEN 2011 din virksomhed en unik mulighed for at møde kvalificerede beslutningstagere fra både erhvervslivet og den offentlige sektor med bemyndigelse til at købe eller anbefale køb af produkter.

Så sæt kryds i kalenderen og kontakt salgschef Sarah Elhauge - se@buildinggreen.eu - og hør mere om din virksomheds muligheder for at blive profileret markant og samtidig udnytte det store vækstpotentiale, der ligger i den voksende nationale og internationale efterspørgsel efter bæredygtige og energieffektive byggematerialer og løsninger. For yderligere information se www.buildinggreen.eu




Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Send til en kollega

0.047