23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ta’ på rundtur i akustikkens-verden

Troldtekt lancerer nu et helt nyt univers - www.akustikuniverset.dk - hvor det er muligt for både privatpersoner, studerende, fagfolk og andre nysgerrige at lære mere om lyd og akustik.

Som navnet antyder, er der tale om et virtuelt univers, hvor du – uanset hvilken forhåndsviden du har om lyd og akustik – kan gå på opdagelse og undersøge forskellige sider af akustikkens verden. Akustikuniverset er en lærerig, digital legeplads, hvor du med egne øjne og ører kan opleve sammenhængen mellem valget af byggematerialer, og et rums akustik.

Lyden af godt byggeri
I web-universet kan du også teste dine evner som tonekunstner. Og hvis du søger undervisning og ny viden, kan du også både finde et pædagogisk lynkursus i lyd og akustik og en oversigt over andre spændende film fra Youtube om emnet. Endelig ligger der et omfattende galleri med gode eksempler på, hvordan forskellige arkitekter har skabt smukt byggeri med god akustik.

- Akustikuniverset er meget mere oplevelsesorienteret end et traditionelt website. Når vi har valgt denne form, er det fordi vi gerne vil opfordre brugerne til at være mere undersøgende og nysgerrige i forhold til akustik. Desuden vil vi gerne give dem oplevelsen af, at der er en direkte sammenhæng mellem deres trivsel og deres valg af byggematerialer, fortæller adm. direktør Peer Leth fra Troldtekt A/S, som står bag www.akustikuniverset.dk.

Nøglen til trivsel
Hvis vi opholder os længe i omgivelser med dårlig akustik, har det en negativ indflydelse på vores trivsel og velbefindende; uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor indgår akustik også som et vigtigt element både i nybyggeri og som et naturligt led i målingerne, når man vurderer et arbejdsmiljø.

Hvis du oplever dårlig akustik, behøver du ikke at leve med det. Ofte kan relativt små ændringer i et byggeri reducere efterklangstiden og dermed forbedre rummets akustiske egenskaber markant.

Yderligere information
www.akustikuniverset.dk

www.troldtekt.dk

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011

Send til en kollega

0.047