23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye flowmålere til trykluft

Trykluft bruges mange steder i en produktion og koster penge. Derfor er der mange penge at spare, hvis man kan reducere forbruget af trykluft.

Trykluft er en meget dyr energikilde, da det ofte kan være 20 gange dyrere end elektricitet. I mange tilfælde skyldes et højt forbrug af trykluft ofte lækager i samlinger eller dårligt indstillet kompressorer. En sænkning af driftsomkostninger til f.eks trykluft, betyder større konkurrencedygtighed på markedet.

Vi har fået et nyt spændende program af flowmålere fra firmaet VPInstruments, som er af høj kvalitet og nemme at bruge. Firmaet kan tilbyde flere løsninger, lige fra enkeltstående flowmålere til større industrielle fabrikssystemer.

Med produkterne VPFlowmate og VPFlowScope bliver måling af trykluft nemt. Instrumenterne er bærbart testudstyr og perfekt for måling af trykluft.

Indstiks-flowmåler
Med VPFlowScope kan du måle flow, tryk og temperatur på samme tid.

In-Line flowmåler
VPFlowmate In-Line er det professionelle værktøj for måling af trykluft. Kan installeres i rørdiameter fra ½” til 2” og måleområde op til 750 m3/h.

Kontrolsystemer
Med VPVision og AirVision har man kontrolsystemer til at holde en konstant overvågning på forbruget af trykluft. På et øjeblik kan du se forbruget og hvor forbruget er.

Tilbehør
VPFlowTerminal er et plug n play vægmonteret display med indbygget strømforsyning og som option kan der tilknyttes en datalogger.

Software
Vi tilbyder software for konfiguration, datalogging og real-time flowmåling.

For mere information kontakt:

Lars Nissen-Petersen - tlf. nr. 43 200 310 - lnp@loewener.dk
Danilo Chiappini - tlf nr. 43 200 421 - dc@loewener.dk





Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.064