23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En smal sag fra Løwener - ny kompakt og ergonomisk asfaltfræser

Vores tyske producent Bomag har lavet markedets første ergonomiske kompaktfræser. Fræseren, som bærer betegnelsen BM500/15, er udviklet og konstrueret på Bomags fabrik i Boppard.

Smal sag på 3 hjul
Bomags nye kompaktfræser BM500/15 tegner sig for en arbejdsbredde på 500 mm, en motoreffekt på 125 HK, en fræsedybde på op til 210 mm og en standard fræsebredde på 500 mm (alternativt 400 mm eller 300 mm i specialudgave). Kompaktfræseren er som standard udstyret med 3 hjul, men kan også leveres i specialudgave med 4 hjul.

Stærk og stabil
Den driftssikre og stabile BM500/15 er beregnet til et bredt anvendelsesområde. Den beskedne fysiske størrelse kombineret med en optimal vægtfordeling og afbalancering giver perfekt greb i underlaget og suveræn manøvredygtighed – også under trange pladsforhold. Trods lille af ydre er BM500/15 en rigtig robust og stærk sag, der holder i længden, og en miljøvenlig løsning takket være det lave brændstofforbrug, der bunder i en ny intelligent skæregeometri og det velkendte effektive BOMAG ECOMODE motorstyringssystem.

Effektiv oprydning
Det opfræste materiale fjernes effektivt og koncentreret via et nyudviklet transportbånd med optimal tømmehøjde og – bredde.

Brugerkomfort og – ergonomi i særklasse
I lighed med øvrige Bomag maskiner er BM500/15 kendetegnet ved et specielt ergonomisk betjeningspanel. Displayet for fræsedybde er placeret optimalt i forhold til maskinføreren, der ligeledes – såvel stående som siddende - har perfekt overblik over og adgang til de intuitive styrepaneler. I tillæg er maskinen præget af en lang række tekniske forbedringer, der samlet set minimerer den fysiske belastning, som maskinføreren udsættes for ved håndtering af fræseren.

En driftssikker og servicevenlig løsning
Også når talen falder på driftsøkonomi, er BM500/15 en sikker vinder: Det støvfri luftindtag ovenfra er ensbetydende med længere serviceintervaller, de påmonterede beholdere til olie, diesel og vand er langtidsholdbare og brudsikre, fordi de ikke indgår som komponenter i det bærende chassis. Service og vedligeholdelse sker meget hurtigt, fordi adgangen er let takket være placeringen af de hydrauliske komponenter.

Se mere på vores hjemmeside her

Eller kontakt vores entreprenørafdeling.
Jesper Larsen, telefon nr. 43 200 399 eller email
Hans Dabelsteen, telefon nr. 43 200 392 eller email

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.046