23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå tørt miljø på kontoret eller i mødelokalet

I vinterperioden, dvs. i fyringssæsonen, falder den relative fugtighed ned til et meget lavt niveau, for det meste under 30%. For at hindre forskellige gener i tørt miljø, anbefales det at anvende en befugter til at øge fugtigheden med.

Fugtkontrol kan tilbyde en dampbebefugter til netop dette problem, Boneco 1331. Dampen, som sendes ud i rummet er varm, men også meget ren, altså uden de mineraler m.v. som vand ellers indeholder. Funktionen er, at vandet i befugteren varmes op, så det damper (kan sammenligne med en elkedel, men uden at vandet koger).
Denne type er velegnet til at tilføre rummet fugt relativt hurtigt. Bringer fugtighedsprocenten relativt hurtigt op. Befugteren kan styres via en elektronisk hygrostat type Boneco 7052. Hygrostaten kan indstilles så befugteren starter enten via relativfugtighed eller timerfunktion. Boneco 1331 kan klare volume op ca. 100 m3.

Vi har desuden modeller til større rum, f.eks. kan nævnes vores RA322 elektrodebefugter med indbygget blæser, som sørger for at luften bliver cirkuleret i rummet. Vi har vores EASY-modeller med ekstern blæser som medfører at befugteren kan placeres i et rum ved siden af og kun blæseren er synlig i rummet. Disse befugtere kræver fast vandtilførelse samt afløb tæt ved.

Kontakt Mads Møller for nærmere oplysninger.

Fugtkontrol ApS
Norgesvej 1
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239929

Send til en kollega

0.062