23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Algedræber - uden brug af kemikalier

Løwener byder nu på et spændende alternativ til de konventionelle metoder til bekæmpelse af alger og biofilm i vandet. Med det nye ultralydssystem kan du rense søer, havedamme, svømmebassiner, fiskedamme, køleanlæg, vandtanke til sprinkleranlæg etc.

Ultralydsteknologien kan anvendes overalt, hvor der er et vandreservoir – stort eller lille.


Ukompliceret metode
Metoden fra LG Sound er ukompliceret og består af et LG Sonic apparat, som er let at installere, og som kun stiller minimale krav til vedligeholdelse. LG Sonic er en patenteret løsning, som går på udsendelse af lydsignaler, der er nøje formet og tilpasset forholdene og opgaven ud fra en helhedsvurdering. I praksis vil det for eksempel sige, at strømforbruget er minimalt. Algekontrol i et vandområde på op til 186 m kan klares med kun ét LG Sonic apparat og et forbrug på kun 10 W.
Udviklingsarbejdet bag LOG Sonic løsningen er stort, løsningen er enkel. Princippet går i al korthed ud på generering af lydimpulser via en vandtæt kontrolboks af aluminium.

Kontrolboksen
Kontrolboksen genererer en række forskellige frekvenser simultant og sender disse til en avanceret bredbåndstransducer.

Transduceren
Transduceren sender lydimpulserne ud i vandet med et meget højt lydtryk (dB). Lydbølgerne, der som nævnt har forskellige frekvenser, befinder sig alle inden for ultralydsområdet. De kan ikke høres, og de er selvfølgelig uskadelige i forhold til fisk og vandplanter.
Højtrykslyden rammer bredt og ødelægger cellevægge og –membraner i algerne, bl.a. de blå-grønne, fordi frekvenserne er forskellige. Det betyder, at en komplet og effektiv algekontrol kan udføres inden for en kort tidshorisont.

Mindre klor
I f.eks. et udendørs svømmebad betyder en løsning med LG Sonic tillige et markant lavere behov for klorbehandling. I forbindelse med f.eks. et vandingsanlæg eller et fiskedambrug vil der være langt mindre tilstopning, forurening og slam.

Generelt
Generelt vil der uanset applikationen være mindre tilgroning af rør, dyser, vægge og gulve i beholderen eller bassinet. Så udover den effektive bekæmpelse af alger og biofilm er der mange penge at spare på vedligeholdelse.

Fremtiden
Ultralydsmetoden fra LG SOUND er et fremtidssikret system, der ikke er afhængigt af konventionelle strømkilder. Det kan også strømforsynes med solceller, hvor dette er mest praktisk.

Har du en opgave, du gerne vil have løst med ultralydsrensning, så kontakt Danilo Chiappini på tlf.nr. 43 200 421 eller

Eller se mere på vores hjemmeside

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.047