23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Troldtekt tilslutter sig FN Global Compact

Troldtekt har i år tilsluttet sig FN’s Global Compact, hvilket betyder at vi støtter og har implementeret FN’s ti principper indenfor områderne menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og korruption. Med tilslutningen, forpligter vi os til, årligt at rapportere om vores implementering af de ti Global Compact principper.


Troldtekt har i forbindelse med tilslutningen blandt andet udarbejdet en CSR rapport. Rapporten er den første fremskridtsrapportering, som vi fremover udgiver årligt. Hos Troldtekt er vi overbeviste om, at FN’s principper har stor betydning for vores måde på og succes med at drive forretning. Derfor er rapporten, næste skridt mod en fortsat mere systematisk, strategisk og aktiv CSR-indsats. Vi forstår Corporate Social Responsibility som Troldtekts samfundsansvar i form af vores frivillige arbejde med sociale, etiske og miljømæssige forhold. Vi tror på, at virksomheder gør det godt ved at gøre godt. For os er det helt naturligt, at omverdenens stigende etiske krav går hånd i hånd med vores ønske om at agere ansvarligt– lokalt og globalt.


Ansvarlighed gennem årtier
Men ansvarlighed er ikke nyt for os. I 1936 stiftede daværende direktør og ejer Louis Hammerich en stadig virksom fond, der giver trængte medarbejdere en økonomisk håndsrækning. Og vores akustikplader bliver fremstillet efter samme sunde recept som for 75 år siden: Jysk træ og cement mødes i produktionen på den jyske højderyg. Vores PEFCcertificerede akustiklofter anno 2010 er fra bæredygtig dansk skovdrift, indeklimamærket og miljørigtigt forarbejdet. Og i marts 2010 blev det belønnet med Byggeriets Miljøpris på Nordens største byggemesse, TUN BYG.

Læs pressemeddelelsen her.

Download Troldtekts CSR rapport.

Læs mere om Global Compact og download billeder på vores hjemmeside .

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011

Send til en kollega

0.063