23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Idealcombi introducerer nyt energivindue i UK

I denne uge deltager Idealcombi i BEST Built Environment - Solutions & Technologies – en messe i Birmingham UK for de absolut førende beslutningstagere, bygherrer og projekterende i den engelske byggebranche.

Med en unik stand, der udelukkende præsenterer Idealcombi’s innovative energisystem, Futura+, er den helt nye produktserie og Idealcombi’s UK repræsentanter blevet rigtig godt modtaget af messens deltagere. De mange udmeldinger til Idealcombi’s medarbejdere peger ene og alene på, at energi- og økonomibesparende produkter bliver et tilbagevendende element i fremtidens byggeprojekter i UK.

Formålet med BEST udstillingen i Birmingham er netop at præsenterer byggebranchen for de sidste nye tiltag inden for projektbesparende løsninger både på totaløkonomi og på energi. Messen er især blevet højaktuel, da den nye britiske regering netop i disse dage er ude med sin plan for vejen ud af recessionen. Regeringens økonomiske politik understreger vigtigheden i at investere i energibesparende produkter og, i en kritisk tid, at få mest mulig vinding ud af byggebudgettet.

Udover udstillerne har der i løbet at ugen været en hel del indlæg fra forskellige førende personligheder i byggebranchen og ikke mindst var Minister for Climate Change, Gregory Barker, tirsdag morgen taler ved et indlæg, hvor han lagde vægt på de muligheder, der åbnes med den nye kulstoffattige økonomi. Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi, har ligeledes deltaget i messens første dage og er godt tilfreds.

”Idealcombi’s formål med deltagelsen har selvfølgelig været at introducere Idealcombi og vores nye energivindue på et marked, der i den grad har oplevet en nedgang i byggebranchen. Vores nye produktserie Futura+ lever i allerhøjeste grad op til de fremtidige krav, der skal være med til at hjælpe branchen ind i nye og bedre tider. Vi ser frem til at komme i gang med fremtidens projekter i samarbejde med vores nye kontakter”, siger en netop hjemvendt Claus Winther.

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Send til en kollega

0.093