23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Troldtekt prisen: Idekonkurrence for arkitektstuderende

Kun fantasien sætter grænser, når arkitektstuderende kæmper om Troldtekt prisen og en rejse til Rio de Janeiro. Konkurrencens formål er at finde en idé, hvor Troldtekts træbeton indgår i den mest kreative og originale sammenhæng.

Arkitektstuderende kan deltage i konkurrencen, der handler om at tænke Troldtekt ind i en helt ny sammenhæng, som ikke nødvendigvis fokuserer på akustik. Vinderforslaget modtager Troldtekt prisen og en rejse for to personer til Rio de Janeiro. Studerende, der ønsker at deltage, skal tilmelde sig på www.troldtektprisen.dk senest 15. oktober 2010. Deadline for indlevering af forslag er 1. december. Prisen bliver uddelt ved et arrangement i januar 2011.

Idékonkurrencen om Troldtekt prisen
Arkitektstuderende med sans for originale idéer kan glæde sig til de kommende måneder. I anledning af jubilæet uddeler Troldtekt en helt ny pris, og der er både prestige og præmier på spil i idékonkurrencen, der med sine frie rammer er en legeplads for kreative naturtalenter. Reglerne er enkle: Den studerende, der tænker træbeton fra Troldtekt ind i den mest originale sammenhæng, modtager prisen og en rejse for to personer til Rio de Janeiro. Originalt og lidt tosset I dommerpanelet sidder repræsentanter fra Troldtekt og tre erfarne arkitekter: MAA og arkitekturfotograf Helene Høyer Mikkelsen, MAA Christian Carlsenfra christiancarlsen arkitektfirma og MAA Ib Valdemar Nielsen fra Cubo Arkitekter.

– Vores fag er en bunden kunstart, men i den her idékonkurrence er der overhovedet ingen bindinger. Vi beder om hvad som helst og kan derfor også få hvad som helst, siger Ib Valdemar Nielsen og fortsætter med et underfundigt grin:
– Personligt håber jeg, der kommer nogle skæve, originale og lidt tossede idéer fra de studerende. Et materiale med potentiale. Men selvom konkurrencen handler om originalitet, tror Ib Valdemar Nielsen sagtens, at der kan komme forslag, som på sigt kan sættes i produktion. Han siger:
– Troldtekt er et rigtig godt materiale, og jeg er sikker på, at det kan meget mere, end det bliver brugt til i dag. De studerende vil se på træbeton med helt friske øjne, og jeg håber, at der kommer idéer, hvor vi dommere vil klappe i hænderne og sige: Hold kæft, det er godt fundet på!

Læs mere på www.troldtektprisen.dk

Læs pressemeddelelsen på www.troldtekt.dk.


Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011

Send til en kollega

0.031