23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DURA værkstedssystemer, tidens mest avancerede værkstedskoncept

Firmaet V. Løwener A/S der har forhandlingen af innovative autoløsninger i Skandinavien, har netop færdigleveret et komplet DURA værkstedssystem til Audi’s nyeste og topmoderne koncept-Terminal i Fredericia.

DURA er et engelsk produkt af meget høj kvalitet, når det gælder design, indretningsmuligheder og materialer, med udspring i indretningen af Aston Martins special-værksteder.
Siden produktet blev lanceret for 12 år siden er DURA blevet leveret, til især højkvalitets-værksteder samt til prestige bilmærker som Audi, Porsche, BMW, Mercedes, Ferrari etc.

Løwener har udover at levere DURA skabs -og kabinetssystemer med indbygget Samoa olie/smøreudstyr, forestået den totale installation, diverse rørføringer og indkøring af bla. styresystemer, dataopsamling etc.

Projektet, der er et af de største af sin art i disse år, er blevet en realitet i forbindelse med Audi’s nyeste designkoncept af fremtidens Audi-Terminaler i Europa.
Løwener har leveret og opsat Dura skabe med indbygget Samoa udstyr, slangeruller for olie, spildoliesug, køler/sprinklervæske, luft og kabelruller i hele service, dialog og ekspres værkstedet, med plads til 20 biler ad gangen. Desuden er der leveret og opsat Dura inventar, skabe, borde, skraldespande, etc. i pladeværkstedet og klargøringen.
Der er leveret og opsat et centralt vakuumanlæg for spildoliesug direkte fra bilen, tanke og pumper for olie, køler/sprinklervæske påfyldning. Slangeruller for luft og kableruller, malet i samme farve som Dura inventaret, er leveret og opsat i alle værksteder.
Det eksklusive Audi hus er på i alt 10.200 m2. Udover service og pladeværksted m.m., er der showroomet, der alene har plads til ca.30 udstillede nye biler. Showroomet er fordelt på to etager, hvoraf førstesalen kan omdannes til konferencelokale med plads til 200 personer.
For yderligere information, kontakt da V. Løwener A/S, tlf. 43200300, eller se www.loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.051