23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løwener styrker industrisektionen

Som led i den fortsatte vækststrategi sammenlægger V. Løwener A/S nu sine 2 industriafdelinger til én slagkraftig enhed under navnet ”Industriteknik”

Løwener har i flere år været opdelt i 3 divisioner, nemlig Maskinteknik, Procesteknik og Entreprenørmateriel. Som led i den fortsatte vækststrategi sammenlægger man nu de 2 førstnævnte industridivisioner til én slagkraftig division med betegnelsen ”Industriteknik”. Sammenlægningen skal ses i lyset af en langt bedre udnyttelse af synergier og øget samarbejde afdelingerne imellem, herunder især på indkøbs- og serviceområdet, hvor man forventer mange positive optimeringseffekter og en langt bedre udnyttelse af ressourcerne i dagligdagen.

De enkelte større forretningsområder omhandler således: Skære- og Svejseteknik, Maskin- og Måleteknik, Specialteknik, Autoteknik, Overfladeteknik samt Procesteknik.

Løsninger til hele procesforløbet!
Med Løweners industriprogram kan man virkelig tale om en ”pakkeløsning”, hvor ydelser, produkter og løsninger er i harmoni med hinanden. Som chefen for den nye enhed, divisionsdirektør Gorm Hollesen, udtaler det: "Først skærer vi det i stykker.., så svejser vi det sammen, så glatvalser vi og honer, så måler vi på det, så finpudser vi og lakerer og til sidst, ja, så automatiserer vi".

”Det er blot en del af mulighederne med Løwener’s industriløsninger, hvor vi forsøger at holde en klar linie i vort produktprogram igennem hele processen. Nogle kalder det pakkeløsninger, andre totalløsninger, men klart er det, at kender man hele procesforløbet og kan levere en samlet løsning, så giver det ekstra sikkerhed, præcis ansvarsplacering for færdiggørelsen samt en enklere sags – og projektafvikling for kunden”, udtaler Gorm Hollesen.

Løwener netop udvidet i Skanderborg
Som led i ekspansionsplanerne har Løwener netop udvidet i Stilling ved Skanderborg, med et nyetableret jysk domicil, indeholdende fremtidens salgs- og servicefaciliteter, demo-lokaler samt permanent udstilling ud mod motorvejen.
Herudover opererer Løwener ligeledes i Sverige og Norge, hvor man har overtaget flere salgsrettigheder. Man beskæftiger sig dog i første omgang med levering af totalløsninger og service inden for autoudstyr. Herefter vil produktpaletten løbende udvides i takt med den forventede positive udvikling.

Totalservice
Hos Løwener får man kundernes tillid ved at yde kvalitetsservice på en lang række produkttyper af forskellige fabrikater, både andres og naturligvis egne mærker inden for industriudstyr og entreprenørmateriel.
Løwener har 2 veludstyrede servicecentre i henholdsvis Glostrup (øst) og Stilling v/Skanderborg (vest), hvor man kan få foretaget både store og små reparationer, hovedeftersyn, ombygninger, renoveringer, moderniseringer, justeringer og forebyggende service på en bred vifte af maskiner og udstyr. Foretrækkes servicen ude hos kunden, så er Løwener landsdækkende med veludstyrede servicebiler til opgaven.

Også entreprenør- og fejemaskiner
Løwener er også særdeles velkendt indenfor sit ”andet ben”, nemlig på entreprenørsiden, hvor firmaet leverer et bredt udsnit af minigravere, tromler, asfaltmaskiner, stampere og vibrationsmateriel til bygge- og anlægssiden samt feje- og renovationsbiler til det offentlige. Der er vist ikke mange, der ikke kender de traditionelle og buttede kommunefejemaskiner, der langsomt smyger sig af sted hen af villavejene. Et produkt som Løwener har leveret og serviceret i mere end 80 år og med en betragtelig markedsandel til følge.

Løwener… et firma med historie
Løweners historie går helt tilbage til 1889, hvor Valdemar Løwener startede firmaet i en lille kælder på Østerbro i København. Senere flyttede man til Vesterbrogade 9A, hvor Jyske Bank har hovedkontor i dag. Smedeland i Glostrup kom til i 1971, da pladsen blev for trang i Københavns centrum. Løwener har også engang solgt automobiler, brandbiler og kraner. Man har altid fulgt tidens trend, og det er det, der har udviklet Løwener til det, man står for i dag. Meget ligger gemt i historien, med sjove og kendte mennesker, f.eks. var skuespilleren Poul Reichhardt i kontorlære hos Løwener i 30’erne. Løwener har i mange år sponsoreret hanløven i Kbh. Zoo, og det er derfor ikke en tilfældighed, at Løven har præget Løwener og logoet i alle årene. Også internt bruges løven; Intranettet hedder f.eks. Løweburet, det interne blad hedder, ligesom kundeavisen, LøwePosten, og entreprenørbladet udgives under navnet Løwebrølet. Og så har man sin egen velocipede-galop firmasang, der bygger på den kendte Carl Lumbye-melodi fra 1869.

I dag beskæftiger Løwener cirka 70 medarbejdere og har en omsætning på omkring 200 millioner kroner.

For yderligere oplysninger, kontakt da V. Løwener A/S, tlf.: 43200300, www.loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.047