23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt og fleksible – tryksensoren PBS

PBS er en effektiv og pladsbesparende trykmåler. Både displayet og stikket kan drejes efter behov, hvorved man får en optimal fortrådning. Forholdet mellem pris og ydelse og det minimale tidsforbrug til installation giver brugere en sikker fordel.

PBS er en effektiv og pladsbesparende trykmåler. Sensorserien er tilgængelig med måleintervaller fra 0-1 bar og op til 0- 600 bar (angivet i relativt tryk), og er også velegnet til absolut – og vakuum måleværdier. PBS-sensoren integrerer flere funktioner i samme enhed: Trykmåleomformer, tryk switch, og indikatorenhed.

Sensoren kommer med op til 2 switching udgange eller analog udgang (4-20 mA alternativt 0 til 10 V). Den intuitive konfiguration via 2 knapper og et display gør den særdeles simpel at konfigurere: Menuerne er lette at bruge, forkerte input er nærmest umulige, og opsætningen tager kun et øjeblik.
Der kræves ingen adaptere til PBS da den er tilgængelig med de procestilslutninger man finder i industrien. Den elektriske tilslutning foregår via M12 stik. Både displayet og stikket kan drejes efter behov, hvorved man får en optimal fortrådning og den mest hensigtsmæssige brugervenlighed. Både når det gælder forholdet mellem pris og ydelse og det minimale tidsforbrug til installation opnår brugere en sikker fordel.

Datablad

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Send til en kollega

0.048