23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PBT og PFT: tryktransmittere til dine måleopgaver

Som løsninger til de mest forskelligartede applikationer at måle væske og gastryk leverer PBT superb pris/performance forhold og dækker samtidig størstedelen af industrielle automationsapplikationer.

Tryktransmitterne fra SICK tilbyder relative-, absolutte- og vakuum måleværdier. Som løsninger til de mest forskelligartede applikationer at måle væske og gastryk leverer PBT superb pris/performance forhold og dækker samtidig størstedelen af industrielle automationsapplikationer. Transmitteren er tilgængelig med måleintervaller fra 0-2 bar og op til 0- 600 bar (angivet i relativt tryk). Simpel og hurtig installation, ver-sioner til alle gængse procestilslutninger og den kompakte konstruktion afslutter billedet af disse ukomplicerede og alligevel yderst effektive enheder.

Mere specielle applikationer dækkes af PFT serien, der er tilgængelig med måleintervaller fra 0-2 bar og op til 0-600 bar (angivet i relativt tryk). Serien tilbyder ekstra egenskaber som større præcision, udvidet temperaturinterval, skærmet målemembran og yderligere tilslutninger, som gør PFT til specialist for krævende måleopgaver.

Begge transmittere har et standard outputsignal på 4-20 mA eller 0-10 V, lige eller vinklet M12 stik efter DIN175301-803 A.

Datablad PBT
Datablad PFT

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Send til en kollega

0.047