23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løwener leverer første BOMAG udlægger til LMK Vej

Den første BOMAG udlægger i Danmark fik onsdag d 13. maj sin din ilddåb på hovedvej 52 mellem Viborg og Silkeborg, hvor der blev udlagt ca 1000 tons med et fint resultat.

Maskinen, en BOMAG BF 691 C, med et kraftigt elopvarmet strygejern har en arbejdsbredde på op til
8 meter, og på grund af en hurtig og god varmefordeling af strygejernet, efterlader den straks en meget fin overflade. Opbygningen og betjeningen er simpel, hvilket er en fordel for både mekanikere og operatører. Store enkle kontakter gør det let at betjene udlæggeren.

Erfaringer fra andre lande viser at BOMAG-udlæggerne er meget driftsikre maskiner. Maskinerne produceres på den tidligere Marini-fabrik ved Bologna, og alle modeller har efter BOMAGs overtagelse gennemgået en grundig opdatering. Alt vedr. dokumentation, teknik og design er efterhånden blevet ændret til BOMAGs høje standard, hvilket betyder at de er meget konkurrencedygtige i forhold til andre maskiner på markedet.

BOMAGs udlæggerprogram består af både hjul- og bæltemaskiner og spænder fra arbejdsbredder på
1,4 til 9,2 m.

Som nævnt er denne BF 691 C den første af sin slags i Danmark, men med den positive modtagelse forventer Løwener en stigende efterspørgsel på maskinerne i løbet af den kommende tid.
BOMAG og Løwener kan tilbyde forskellige muligheder for finansiering.

Læs mere om Bomags asfaltmaskiner her

Besøg vores nye hjemmside www.loewener.dk - Den direkte vej til produkterne

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.049