23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Positiv udvikling i vort nu 60 år lange samarbejde med firmaet SCHEER & Cie

Det er med fornøjelse, at vi nu kan informere om en meget positiv udvikling i vort nu 60 år lange samarbejde med firmaet SCHEER & Cie.

I den seneste tid har der været en del turbulens hos Scheer ”i afdeling 3” som fremstiller ventiler og reguleringsenheder til damp-varmeværker og man har derfor valgt en fornuftig opsplitning af virksomheden.

Scheer’s afdeling for pladopdelersave og special-pladeopskæringsanlæg
vil fremover blive fremstillet, i et for os alle, optimalt miljø sammen med mangeårig nabo og kollega Fa. Mayer Maschinenfabrik Gmbh.

Med sammenføringen af erfaring og viden fra i alt 80 års fremstilling af pladeopdelingsanlæg, kan vi med stolthed, præsentere jer for en yderst kompetent partner, når det gælder opskæring af plademateriale som Træ, Thermoplast, Kunststof, Gips eller Aluminium m.m.

Samtidigt er der etableret ” SCHEER-Service og Reservedels-center” med
en for os gunstig placering i Nordtyskland. Herfra kan reservedele og en kompetent og erfaren stab på 7 rejse-montører hurtigt og effektivt sikre, at vores danske montører kan understøttes ved mere komplicerede reparationer eller ombygninger.

Når i efterspørger industriel opskæring, kan vi tilbyde standard pladeopdeler-save til kunde -specifikke specialanlæg med snithøjde fra 70 mm til 275 mm eller snitlængde fra 1,5 til 9 m. og naturligvis som tidligere en lang række håndterings løsninger.

Det vil glæde os meget, at præsentere det spændende maskinprogram og i er meget velkomne til at besøge os på den kommende Hannover-messe, eller kontakte os for yderligere information.

Med venlig hilsen
”Opskæringsspecialisten”
SLEJPNER A/S

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116

Send til en kollega

0.031