23948sdkhjf

Tømmerhandler vil være sexede

Tømmerhandlerbranchen vil forbedre sit image for at være med i kampen om de unges valg af karriere
Hvordan bliver tømmerhandler og byggemarkeder mere sexede?

Det var temaet, da Trælasthandlerunionen-TUN forleden holdt årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

- Vi skal forberede os på, at vi skal ud og kæmpe med andre brancher om kvalificeret arbejdskraft i fremtiden. Jeg er helt overbevidst om, at det er noget vi gør bedst ved at stå sammen og i fællesskab give samfundet et godt og klart billede af hvilke fantastiske muligheder vores branche kan byde på, understreger tømmerhandler Poul Erik Grønfelt, formand for Trælasthandlerunionen–TUN.

Poul Erik Grønfeldt lægger ikke skjul på, at branchen har været gennem nogle hårde år

- Gældskrisen er eskaleret, og flere sydeuropæiske lande har alvorlige problemer med deres gæld. Det har givet stor usikkerhed og stigende renter i det meste af Europa.

Gældskrisen i de sydeuropæiske lande har haft en stor indflydelse på, hvordan den økonomiske situation har udviklet sig i Danmark. De stigende renter er rent gift for erhvervslivet, men heldigvis opfattes Danmark fortsat som en sikker havn for investeringer, hvilket politikerne har et kæmpe ansvar for at vi bibeholder, siger Poul Erik Grønfelt.

- Kickstarten af dansk økonomi, som bl.a. består af fremrykkede offentlige investeringer på 10 mia. kroner er noget vores branche har ønsket længe, da aktivitetsniveauet har været i et meget lavt gear. Vi skal dog alle huske på, at fremrykningen gør, at der ikke er plads til investeringer i samme omfang efterfølgende.

Derfor er det vigtigt, at investeringerne er møntet til løsninger, som hurtigt kan tilbagebetales, så vi ikke havner i en gældsspiral med dertilhørende højere renter, hvilket bestemt ikke er ønskværdigt for vores branche, fastslår Poul Erik Grønfelt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078