23948sdkhjf

Fuld fart på Ford SUV

Ford har i 2018 solgt flere SUV-modeller i Europa end nogensinde. Ford Kuga, EcoSport og Edge udgør tilsammen over en kvart million solgte biler gennem årets første 11 måneder.

Med 259.000 solgte enheder har Ford slået SUV-salgsrekord i 2018 og er for tredje år i træk steget i takt med, at efterspørgslen på SUV’er fortsat stiger.

- SUV-salget stiger mere end i noget andet bilsegment i Europa, og vores Kuga, EcoSport og Edge tiltrækker flere og flere kunder, som efterspørger sportspræget design og avanceret teknologi som eksempelvis intelligent firhjulstræk, der giver en unik køreoplevelse, forklarer Roelant de Waard, topchef for Marketing, Sales & Service hos Ford Europa.

I perioden januar til november 2018 er Fords salg af SUV’er steget med hele 21 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Kuga tager førstepladsen med over 145.000 solgte enheder, mens EcoSport og Edge lander på henholdsvis 104.000 og 34.000 solgte enheder.

Ford vil fortsat satse stort på SUV-modeller i 2019 med blandt andet den helt nye Ford Edge, som får lancering i Danmark til foråret. Derudover er også en række af nye SUV-inspirerede crossover-modeller blevet introduceret i år ved navn Active, herunder Focus Active og Fiesta Active.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094