23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HBN Entreprise – Vi står gerne for montering af din gasbeton

HBN Entreprise kan stille en arbejdsstyrke på 30 dygtige medarbejdere til rådighed. Det er et team med stor faglig ekspertise inden for montering af porebeton.

Er du bygherre på Sjælland eller Fyn? Har du et igangværende byggeri, hvor der indgår porebeton? Mangler du byggearbejdere med stor erfaring inden for montage af gasbeton? Så kan du glæde dig over, at HBN Entreprise kan stille en arbejdsstyrke på 30 dygtige medarbejdere til rådighed. Vores medarbejdere har stor faglig ekspertise inden for montering af porebeton. Det drejer sig om et team, som hvert år monterer tusindvis af kvadratmeter porebetonblokke og plader for vores kunder.

Vores team består af meget engageret medarbejdere, som ikke alene har forstand på porebeton, men har også deltaget i mange krævende projekter. Montering af porebeton eller gasbeton kan se let ud, når det bliver udført af professionelle montører. Hvis arbejdet derimod bliver udført af folk uden den nødvendige erfaring, kan man desværre opleve fejl og mangler, som kan koste en dyrt på længere sigt. Derfor er der mange penge at spare, når du benytter dig af HBN Entreprises team.

En af de vigtigste elementer ved montage af porebeton er underlaget. Underlaget skal være stabilt og have den nødvendige bæreevne. Det har stor betydning for, hvordan det endelige resultat bliver. Underlaget af beton skal være rent og glat, sådan at man kan påføre underlaget porebetonlim i en stribe, der er lige så bred som blokkene. På denne stribe udrulles en membran af murpap, der skal fungere som fugtbremse i vægkonstruktionen eller murværket. Det lyder enkelt, og det er det også, men hvis det ikke bliver gjort korrekt, risikerer man en stor hovedpine for ikke at kalde det et hovedbrud. Vælger du HBN Entreprise, sørger vi for, at opgaven bliver udført med stor omhu.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72 34 44 04

E-mail: info@hbnhuse.dk

 

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72 34 44 04

E-mail: info@hbnhuse.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047