23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byg med trykstærke porebetonblokke fra A-Supply

Hos A-Supply kan du bestille Bauroc Hard, en porebetonblokke, som er meget stabile og trykstærke. Bauroc Hard er velegnet til opførelse af murværk med større belastning. Det omfatter også konstruktioner med flere etager.

Er du bygherre? Er du ved at planlægge et nyt byggeri? Er dit drømmehus på tegnebrættet? Når man gerne vil bygge nyt, er der mange overvejelser, man gør sig. Disse overvejelser har at gøre med tegninger, byggetilladelser, entreprenører og en masse andre ting og forhold. Du ønsker sikkert at finde byggematerialer af høj kvalitet til lave priser. Det er en kombination, som er meget svært at finde. Kvalitet har sin pris, men det behøver ikke at sprænge dit budget i stumper og stykker.

Når det gælder byggematerialer, er der et hav af valgmuligheder. Har du overvejet gasbeton eller porebeton? Når vi stiller spørgsmålet, er det fordi gasbeton er et fremragende byggemateriale, som oven i købet er meget bæredygtigt og genanvendeligt. Det har stor betydning for dem, der gerne vil bygge med holdbare byggematerialer, som også er miljøvenlige. Noget andet, der gør porebeton til et attraktivt valg, er prisen. Porebeton er faktisk et billigt byggemateriale.

Hos A-Supply kan du bestille bauroc Hard. Det drejer sig om porebetonblokke, som er meget stabile og trykstærke. Bauroc Hard er velegnet til opførelse af murværk med større belastning. Det omfatter også konstruktioner med flere etager. Hard-blokke kan også anvendes til opførelse af kældervægge. Svamp og råd har svært ved at sætte sig på gasbeton, og det giver en længere holdbarhed og et pænere udseende. Hvis byggeriet skal opføres på en kort tidshorisont, så er porebetonen det helt rigtige valg, fordi de er tale om et let byggemateriale. Det betyder, at anlægningsarbejdet bliver nemmere og går stærkere. Hos A-Supply finder du også andre porebetonprodukter, som kan fremskynde dit byggeri.

Læs mere om vores bauroc Hard på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/product-category/bauroc-gasbeton/bauroc-hard/

Du kan bestille dine kløversten på tlf.: 45 72 34 44 04

 

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72 34 44 04

Email: info@a-supply.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.031