23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye spændende videoer om interessante byggeprojekter

Nohr-Con har publiceret tre nye videoer om henholdsvis sundhedsbyggeri, skolebyggeri og kontorbyggeri. Hør arkitekterne fortælle om udfordringer, erfaringer og materialevalg.

Kursus- og konferencevirksomheden Nohr-Con publicerer hver måned tre nye videoer om spændende byggeprojekter for at skabe øget videndeling på området. I denne måned kan du se videoer af følgende projekter:

Børnehuset Dragen

Den integrerede institution er en af de første institutioner i Danmark, der er opført som passivhus og certificeret efter den tyske standard, dvs. at energiforbruget - og dermed CO2-udslippet - er kraftigt minimeret. Byggeriet anvender mange materialer med det nordiske miljømærke Svane-mærket, der fortæller, at der er tale om minimum miljøbelastning.

Det lave energiforbrug er opnået ved øget isolering, meget tætte konstruktioner, gennemkontrolleret ventilation og højeffektiv varmegenvinding. Huset er så godt isoleret, at børnenes aktivitet er med til at få temperaturen i rummene til at stige.

Læs mere og se Partner og Arkitekt Julian Weyer fra C.F. Møller, vise Børnehuset Dragen frem her


KLP-Huset i Oslo (N)

Bygget er nummer 2 etter PWC-bygget i den mye omtalte Barcode-rekken i Bjørvika, og består av 2 lange, smale lameller bundet sammen av en glasspalte. I tråd med Barcode-konseptet er de 2 lamellene gitt helt ulik form og arkitektonisk uttykk.

Det overordnede målet har vært å se bygget som en del av rekkens overordnede helhet, der variasjon i høyder, former, materialer og uttrykk til sammen danner et arkitektonisk mangfold og språk som er nytt i norsk sammenheng.

Læs mere og se Sivilarkitekt Gina Maria Nielsen fra SJ Arkitekter fortælle om byggeriet i videoen her


Plejecenter Othello

Plejecentret Othello er udformet, så alle beboere kan drage nytte af den fine og markante omkransning af Fredskoven i Fredericia, den park-lignende karakter og den fantastiske udsigt udover Fredericia by.

Disse kvaliteter afspejles og inddrages aktivt i formgivningen af det nye center, i de enkelte boliggrupper og helt ind i selve boligen. Herved dannes en klar identitet og stemning, der i formen indeholder et løfte om en beskyttende intimitet.

Læs mere og se Indehaver og Arkitekt Ib Valdemar Nielsen fra Cubo Arkitekter fortælle om byggeriet i videoen her.


Du er mere end velkommen til at komme med forslag til nye spændende byggeprojekter, Nohr-Con kunne filme. Send blot en mail til pm@nohr-con.dk.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Send til en kollega

0.047