23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS FALSEN 2009 i rundt Passiv-byggeri, i Gistrup

I samarbejde med Ole Grøndlund A/S er BS FALSEN 2009 implementeret i 36 alm. boliger samt tilhørende serviceareal. Byggeriet finder sted i Gistrup, nær Aalborg.

Byggeriet er i fuld gang i Gistrup, og herunder pladefalse-montagen.
Denne byggesag har været spændende og udfordrende, da der fra starten er stillet store krav til lufttætning samt krav, hvad angår passiv-byggeri. Hertil er alle ydervægge støbt i special-forme/ buede-forme, hvilket danner rammerne om dette runde byggeri. Dette bevirker at alle pladefalsene skal tilrettes til elementet, ved det enekelte vindues eller dør-hul.
Vinduer og dører monteres direkte i pladefalsene af tømrerne på pladsen. Falsene støder, i denne sag, ud mod en pudset facade.
Vi takker Ole Grønlund A/S, samt Arkitekt Firmaet NORD for et godt samarbejde på sagen.

Aalborg Kommune udbød i marts måned 2010 et projekt til 36 almene boliger til sindslidende, med tilhørende serviceareal i konkurrence til 3 boligorganisationer.
Boligforeningen Vanggården vandt opgaven med et hold bestående af Arkitektfirmaet NORD, Ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard K/S og Landskabsarkitekt Willy Rosseel. Passivhus.dk er desuden tilknyttet som konsulent til projektet.
Huset opføres så det overholder kravene til både lavenergi klasse 1 og til passivhus.

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349

Send til en kollega

0.047