23948sdkhjf

PCB rådgivning til private boligejere

Nu kan alle bygningsejere får mere viden og mere vejledning om miljøgiften PCB
Energistyrelsens PCB-rådgivningsenhed er blevet udvidet til at omfatte alle bygningsejere. Dermed kan også private bygningsejere stille spørgsmål og få mere viden om PCB på pcb-guiden.dk

Formålet med en styrket og målrettet rådgivning og information om PCB til bygningsejere er en forbedret affaldshåndtering af PCB-forurenede byggematerialer og en reduktion af PCB-koncentrationen i indeklimaet i danske bygninger.

- Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde endnu bedre information om PCB. Vi håber samtidig at kunne udbrede kendskabet til rådgivningsenhedens eksistens, så flest mulige bygningsejere kan få glæde af denne gratis og lettilgængelige rådgivningsfunktion, siger kontorchef Maria Dall Winther, Energistyrelsen.

Ny digital platform

Helt konkret er PCB-rådgivningsenheden blevet styrket og udvidet med en ny digital platform på pcb-guiden.dk, hvor alle bygningsejere kan opnå mere viden og få vejledning om PCB. Rådgivningsenheden findes i form af et nyt selvbetjeningsmodul med Q&A, hvor bygningsejere hurtigt kan få svar på deres spørgsmål.

Det er ligeledes mulighed for at ringe eller maile til rådgivningsenheden, som også kan bistå større offentlige bygningsejere med at få udarbejdet en plan for håndtering af PCB i indeluften. Rådgivningsenheden er et supplement til den eksisterende PCB-hotline, der også findes på hjemmesiden.

Energistyrelsen har derudover fået produceret en ny video, der kan guide og hjælpe bygningsejere med at finde ud af, om de er i risikogruppen, og om der er PCB i deres bygning.

tøtte

pcb-guiden.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079