23948sdkhjf

Håndværksmestre til generalforsamling med work-shops

Salgsfif og snak med kolleger skal gøre generalforsamlingen i Dansk Håndværk til mere end blot et formelt møde for håndværksmestrene. Dansk Håndværk regner på den måde med at skabe fornyet interesse for at deltage i det, der stadigt er kernepunktet i en forenings liv
Når håndværksmestrene mødes til generalforsamling i deres arbejdsgiverforening, skal der være mere en blot tørre regnskabstal og formaliserede afstemninger på bordet. Det er ikke nok for travle virksomhedsledere, og derfor vil Dansk Håndværk i år forny hele konceptet omkring generalforsamlingen.

- Der skal ganske enkelt være mere at komme efter. Man skal have noget praktisk, anvendeligt med hjem, og derfor har vi i år samlet en række uformelle workshops omkring generalforsamlingen. Dem kan deltagerne så gå til og fra, som det passer dem, alt efter om de vil lære mere om, hvordan de forøger deres salg, eller de vil netværke med kolleger og skabe samarbejder, der kan styrke deres forretning, forklarer formand for Dansk Håndværk Niels Techen om den nye form.

Bryder den formelle ramme

Arbejdgiverforeningen regner på den måde med at skabe fornyet interesse for at deltage i det, der stadigt er kernepunktet i en forenings liv:

- Det er klart, at det formelle omkring selve generalforsamlingen skal være, som det plejer. Generalforsamlingen er jo den demokratiske afgørelse, der bestemmer, hvem der skal lede foreningen og hvad vi som organisation skal opnå. At det suverænt er medlemmerne, der bestemmer det, må der ikke pilles ved. Men det betyder ikke, at formen uden om selve de beslutninger ikke kan moderniseres, lyder det fra formanden.

Salgsfif og snak med kolleger

Dansk Håndværk har derfor valgt at supplere de formelle rammer med blandt andet mulighed for at få konkrete salgsfif med hjem i virksomheden. Det sker på en workshop, der samtidigt er et oplæg til en række egentlige kurser, som foreningen vil tilbyde i de efterfølgende måneder.

Men der skal også være plads til det kollegiale, forklarer Niels Techen:

-Det er vigtigt, at bl.a. nye medlemmer får mulighed for at udveksle ideer og erfaringer med kolleger, og måske hente inspiration fra nogle af de mere garvede virksomhedsledere, som gerne deler ud af deres erfaringer. Så det vil vi også give mulighed for. Både i mere organiserede former og helt uformelt over de lidt ekstra lange kaffepauser, hvor der lægges op til netop at udveksle ideer og skabe nye kontakter, understreger han.

Dansk Håndværk holder generalforsamling den 9. maj, men med de nye former og tilbud er indbydelserne allerede sendt ud til arbejdsgiverforenignens medlemmer, der hovedsagligt er små og mellemstore virksomheder indenfor byggeri, håndværk og industriområdet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093